Îngrijirea genelor

Puternice, lungi și întunecate genele-este visul multor femei. Cu toate acestea, nu întotdeauna creșterea naturală fine fire de par de la satisfacția proprietarului, de altfel. Prin urmare, recurg la diverse trucuri, precum și de îngrijire corectă are o valoare de

De îngrijire corectă este importantă

Cu toate acestea, nu întotdeauna creșterea naturală fine fire de par de la satisfacția proprietarului, de altfel. Prin urmare, recurg la diverse foto16trucuri, precum și de îngrijire corectă este importantă.

Pe pleoapele superioare și inferioare subțiri, ușor curbate, părul, care pot fi de naturi diferite flori cresc la om. Culoarea lor este înnăscută, ea poate varia de la verde deschis-blond, cu o nuanță de roșu intermitent la Negru profund. Genele superioare ajunge la o lungime de opt până la doisprezece milimetri, în partea de jos de aproximativ șase-opt milimetri mult mai scurt. De asemenea, densitatea de cilia, diferă de la persoană la persoană. În partea de sus este un capac aproximativ 150 până la 250 cresc genele, în partea de jos ai părul între 50 și 150. După 100 până la 150 de zile de genele cad și sunt înlocuite cu altele noi. În afară de oameni și o mulțime de mamifere genele purta, servesc particulele cu final de Protecție protecția pachet Family Pack + financiară a proteja ochii de insecte și murdărie.

Este în natura funcție importantă mici parului joacă astăzi avem un pic de alt rol. În special la femeile în schimb, ei au devenit atractive și compatibile în lumea occidentală idealul de frumusețe. Energic, ar trebui să fie cât mai întunecate, groase, lungi și destul de lichidare. Industria cosmetică în mod constant dezvoltarea de noi rețete pentru a genelor rimel, care nu numai că oferă o culoare mai închisă, a făcut un fel de lungimea și volumul, dar, în plus față de nutrienți. Ceea ce este important este că, rimel, care, de asemenea, numit de rimel ar trebui să fie proaspete. O mulțime de soiuri se Usuca relativ repede, astfel încât producătorii indică pe ambalaj, că produsele, după ce în doar șase luni au continuat. La această recomandare ar trebui să fie respectate, pentru că verklumpte rimel nu numai că arată urât și agravează genele, dar, de asemenea, reprezintă o amenințare pentru sănătate. Cu timpul, bacteriile se multiplica în produse care pot irita ochii sau inflamație.

Pentru ca genele nu se va opri în timp de noapte, aveți nevoie pentru a trece rimel înainte de a merge la culcare cu atenție și ușor de îndepărtat. Specializată în comerțul oferă speciale plăcut pentru ochi lotiuni care rezolva rimel ușor și subțire de păr substanțe nutritive donații. Cu o cârpă moale, cerneală, lichid pentru a Freca într-o direcție запылиться. Niciodată nu ar trebui să fie frecat în direcții diferite, chiar și în direcția opusă de creștere a genelor. În acest caz, puteți anula sau de a fugi. După ce indeparteaza genele rimel pe deplin, trebuie să ștergeți eventualele reziduuri de emulsie, de asemenea, ușor, se usucă cu un prosop curat.

foto17

Speciale genele set de produse cosmetice de pe piață, unele femei, cu toate acestea, jură casa retete, cum ar fi uleiul de măsline, cu un tampon de bumbac pe timp de noapte se aplică un strat subțire. Nu este nevoie pentru a aduce gros de Ulei în ochi, de asemenea, sunt posibile reacții alergice. Prin urmare, ar trebui să fie foarte atent. De obicei, astfel de „Kurpackungen nu, în orice caz, este necesar, în cazul în care cerneala vor fi îndepărtate cu grijă.

Femeile pot să vă faceți griji crescut cu infime artificiale Genele cu fibre pentru un volum mai mare. Aceste mici artificiale genele sunt aplicate cu ajutorul unui adeziv direct pe genele coroană de flori și trebuie să fie rezolvate înainte de culcare, cu ajutorul unui balsam. Pentru că pot pune în genelor artificiale de bacterii puternic, ștergeți mini-meșe în mod regulat, în conformitate cu recomandările producătorului.

Cine mai inchisa vreau vopsite lor luminoase genele în mod constant, poate face acest lucru în salonul de înfrumusețare, un salon de coafură face. În plus, culoarea genelor de a crea din magazine de specialitate, chiar și cu mâna. Colorarea fundamental de a avea în vedere faptul că de culoare poate duce la faptul că, dacă este folosit corect, nu grave iritarea ochilor. De asemenea, ea atacă, ca aproape toate chimice vopsea de păr – pe perioada de structura parului. Prin urmare, genele nu ar trebui să fie vopsite mai des decât o dată la patru-șase săptămâni. Este prea mare riscul ca parul devine fragil și rup diferit.

În SUA, compania recent adus medical produs de pe piață, care este de așteptat să ofere o creștere mai puternică a genelor. Sau latină deține de fapt eu mănânc ceva, că producătorul promite, iar atunci când produsul va fi pe piață, în prezent, nu a fost stabilită, dar încă.