Pentru ca genele tale au crescut lungi în baza de remedii naturale

Curbate, lungi genele dau ochii deosebit de frumos și bine întreținute expresie. Cu ajutorul simple, naturale și acasă căi de atac pentru gene pot fi поколдовав mai pline, mai lungi și mai dens. Dacă preferați remedii naturale pentru machiaj, de îngrijire a pielii, puteți folosi mai multe simple și eficiente produse naturale pentru excelenta ochi adaosuri) și sănătoase genele, părul.

Acasă căi de atac și produse naturale pentru îngrijirea Genelor

Tale gene, păr subțire, se rup și cad repede? Acest lucru se poate foto14întâmpla pentru că ești Genele false de toaletă sau genele tale și ochii nu curățate în mod regulat. Elimina make-up în fiecare seară, înainte de culcare, scoateți rimel, dermatograf și un alt ochi cosmetice.

Utilizați animalele de companie sau rimel de înaltă calitate rimel de la comercializare. Cui aparțin scurte, mici gene, ar trebui să renunțe, în principiu, pe rimel rezistent la apa. Deci, cum pot fi eliminate doar cu zgâria sau Elimina genelor, genele se rup repede sau accidental se desprinde complet. Mai bine pentru a elimina Machiajul ochilor rimel din lemn de transport.

De ce ar trebui să acorde atenție, în principiu?

Utilizați rimel, naturale, de calitate genele sau rimel destul de ușor chiar. Curatati fata inainte de culcare seara cu atenție. Pentru gene de îngrijire cu produse naturale, în valoare de vechi mic rimel perie foarte bine curățate. Așa Pflegeöle poate mai ales foarte bine aplicat.

Vaselina:

Pentru gene de îngrijire a pielii vaselina, crema este perfect. Vaselina unguent de tipul de amestec, de obicei, incolor sau ușor galben. Cel mai bine este de a folosi incolor opțiune, deoarece galben vaselina de materiale conține încă o mică parte din substanțe nocive, hidrocarburi aromatice. Vaselina sa impus nu numai ca un mijloc pentru îngrijirea Genelor, de asemenea, ca un mijloc de îngrijire a pielii Buzelor, lubrifianți și produse de îngrijire a pielii este folosit în principal pentru pielea uscată, iritată de piele.

Vaselina aceea ca un produs personal de îngrijire, pentru că el păstrează umezeala în piele în poziție verticală. Dar chiar și cele mai fine genele, parul poate fi îngrijit excelent vaselină și în același timp de curățat. Cu vaselina de rimel pot fi îndepărtate cu ușurință și rapid, fără a deteriora genele. Pentru a utiliza pur și simplu introduceți un pic de vaselina pe un tampon de bumbac și scoateți rimel cu ochii lor. Cel mai bun efect va fi, dacă utilizați vaselina merge seara, înainte de culcare.foto15

Ulei de ricin

Ulei de ricin este un Ulei vegetal, care oferă nu numai că genele devin mai groase și voluminoase, dar, de asemenea, promovează creșterea genelor. Ulei de ricin se poate cumpara relativ ieftin, sau de la farmacie sau de la orice alimente sănătoase. Cu purificată de gene perii utiliza în mod regulat ulei de ricin in fiecare seara pe gene.

În plus, uleiul de ricin se poate folosi pur ulei de măsline pentru machiaj, de îngrijire. În dimineața de Ulei trebuie să fie bine spălate. Deja după câteva zile, veți vedea diferența: genele tale sunt mai lungi, mai groase și arată pur și simplu perfect.